Wysiwyg editor voor tekstwidget

Karen Folkertsma en ik zijn weer druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. In het ontwerp van Karen maakt zij weer veelvuldig gebruik van tekstblokken. Hoe we dat gaan realiseren? Omdat het hier om de homepage gaat, en de teksten regelmatig in de blokken zullen wijzigen, denk ik aan widgets. Máár de eigenares van de website is niet echt handig met computers en html is zeker geen optie. Dus gaan we op zoek naar de ultieme wysiwyg tekst widget.
Ik vind de volgende na een korte zoektocht via google:

Omschrijvingen zien er allemaal goed uit. Favorieten hoor ik graag. Andere opties ook graag. Ik ga ze uitproberen en zal natuurlijk mijn keuze bekend maken.

3 reacties

  1. Ik zelf gebruik WYSIWYG Widgets en heb er heel toevallig net een blogje over geschreven. Bevalt mij uitstekend en doet wat het doen moet. Ik gebruik het voornamelijk voor mijn klanten, zodat zij op een eenvoudige manier teksten kunnen opmaken zoals ze dat gewend zijn in WordPress pagina’s en berichten.

  2. Als de developer van WYSIWYG Widgets wil ik even ’n kleine heads-up geven, ook voor wat betreft de vorige reacties. 🙂

    Ik heb vandaag WYSIWYG Widgets geupdate naar versie 1.1, waarbij de meeste bugs aangepakt zijn en de plugin weer volledig browser compatibel werkt.

    Ik ben benieuwd of je ‘m in de tussentijd al geprobeerd hebt, Karin! Zo niet, zeker even doen: http://wordpress.org/extend/plugins/wysiwyg-widgets/ !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *