Extra informatie voor support

Ik wil je graag helpen. Om bij alle onderdelen van je website te komen heb ik minstens de inlog van de WordPress website nodig. Vaak is het handig om ook de ftp gegevens te hebben.

Voor een aantal problemen moet ik ook bij de database kunnen. Je mag me ook de gegevens van je controlpanel geven. Normaal kan ik daar dan een eigen ftp account aanmaken en heb ik ook toegang tot een beheerderstool van de database.

Je kunt het door mij aangemaakte ftp account altijd later verwijderen als je mijn hulp niet meer nodig hebt. Dit geldt ook voor een eventueel aangemaakt beheerdersaccount binnen WordPress.

Het spreekt voor zich dat alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld en worden verwijderd als mijn hulp is afgerond en je hebt aangegeven mijn hulp verder niet nodig te hebben.

Los ik je probleem binnen 15 minuten op, dan is dat service van de zaak. Heb ik meer tijd nodig of heb je meer problemen, dan geldt een uurtarief van €90 excl BTW.

In onderstaand formulier kun je de gevraagde gegevens invullen. De gegevens worden via een versleutelde verbinding naar mij gemaild. Na het oplossen van het probleem of indien jij aangeeft mij niet langer nodig te hebben, worden de gegevens verwijderd.

 • Makk een nieuwe beheerdersgebruiker aanmaken als je nog toegang hebt tot het Dashboard. Geef het als naam Karin_support – mijn mailadres is support@bronwasserwebsites.nl. Heb je geen toegang meer tot het Dashboard geef dan je eigen beheerdersgebruikersnaam.
 • Heb je geen toegang tot het dashboard en kun je voor mij geen beheerdersaccount aanmaken, geef dan hier het wachtwoord je eigen beheerdersaccount
 • Bij je hostingpakket hoort een controle panel. Dat kan verschillende namen hebben. Soms moet je via de website van je hostingprovider naar een mijn…… Geef hier het adres op van het control panel.
 • Geef hier de gebruikersnaam waarmee ik kan inloggen op je control panel. Ik heb dit nodig om eventueel bij je database te komen of om een ftp account aan te maken.
 • Geef hier het wachtwoord wat ik nodig heb om te kunnen inloggen in je control panel.
 • Geef hier de ftp gebruikersnaam.
 • En het ftp wachtwoord.
 • Om bij de database te kunnen heb ik het adres nodig van de database server. Meestal is dit te bereiken via PHPMyAdmin of een ander database beheer systeem. Ook via het control panel, maar wil of kun je die gegevens niet doorgeven, dan heb ik wel toegang tot de database nodig via een andere weg.
 • Als ik de ftp gegevens heb, heb ik deze gegevens niet nodig ik kan ze dan uit de wp-config.php halen.
 • Als ik de ftp gegevens heb, heb ik deze gegevens niet nodig ik kan ze dan uit de wp-config.php halen.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Hier kun je eventueel een screenshot uploaden waarop het probleem staat.