Een veilige plek online

‘Een eigen site… een plek onder de zon’.. Elke website heeft een goede online plek nodig. Het online avontuur begint met goede hosting, want je wilt je website veilig houden en het is natuurlijk ook belangrijk dat de site lekker snel is. Een website waar de bezoeker te lang op moet wachten is zo weer dichtgeklikt… op naar de volgende hit in Google en dat wil je natuurlijk niet.

Met Bronwasser Hosting bied ik die veilige plek. Een plek zonder gedoe, want dingen als updates en backups heb je geen omkijken naar, die neem ik voor mijn rekening. De server is voorzien van een firewall en virusscanner voor extra veiligheid. Samen kijken wat je nodig hebt aan mailadressen en ruimte en stellen we een pakket op maat voor jou of je klant samen. En omdat de server speciaal is ingericht voor WordPress is hij ook lekker snel.

De server staat op Nederlandse bodem, draait op groene energie en is CO2 neutraal.

Ook een plek op het web?

Ben jij op zoek naar een partner waar jij je je WordPress websites met een gerust hart kunt achterlaten? Dan kom ik graag met je in gesprek. Neem contact met me op, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.