WordPress webbouw

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van WordPress website weet ik dat geen klant hetzelfde is. Waar de een het liefst alles uit handen geeft, wil de ander graag zoveel mogelijk zelf de touwtjes in hadden houden. Daarom heb ik ook verschillende opties om samen met jou jouw website online te krijgen. Gewoon.. wat het beste bij jou past.
En ben je grafisch vormgever die die wel aanvragen voor websites krijgt, maar niet zelf bouwt en tot nu toe steeds nee heeft verkocht. Ook voor jou en jouw klant ga ik graag aan de slag.

Wat zijn de opties:

Geheel uit handen

Jij hebt, net zoals ik, het leukste werk van de wereld en je steekt daar het liefst je energie in.
En die website… die maak ik heel graag voor je.

Duwtje op weg

Jij bent wel handig met computers en vindt het leuk om zelf aan de slag te gaan, maar gaat niet graag onbeslagen ten ijs.
Ik zet een basis voor je neer en natuurlijk ben ik er voor vragen en om eventueel lastige dingen van je over te nemen.

Helpende hand

Je bent zelf al een aardig eind op weg, maar loopt af en toe tegen dingen aan waar je niet uit komt of die je lastig vindt. Je kunt me bellen en mailen voor advies of een uurtje boeken om met me te sparren.
En hele lastige dingen neem ik graag van je over.

Samen aan tafel

Gewoon samen het eerste deel op pad. Ik zet een installatie voor je neer met een basisthema en dan gaan we samen aan de woonkamertafel zitten met de WordPress website workshop. Leren en doen in één sessie.

Geheel uit handen

Jij en een website… je wilt er graag eentje hebben, maar hoe je dat nu toch aan moet pakken… nee, dat is niet echt jouw ding. Misschien heb je er al eentje staan, jaren geleden laten maken, of misschien wel zelf gebouwd.. maar daar ben je eigenlijk al jaren niet meer blij mee. Kortom, het is tijd voor een mooie nieuwe website, maar zelf daarmee aan de slag lijkt je nu echt niets. Jij steekt je tijd en energie liever in je eigen werk, want dat snap je en daar ben jij goed in.

Ik krijg juist energie van het bouwen van websites, dus ik ga graag voor jou aan de slag. Natuurlijk moet je wel iets zelf doen, want wie kan er nu het beste vertellen over wie en wat je bent dan jijzelf! Maar ook daar ga ik samen met je mee aan de slag. En binnen mijn netwerk heb ik teksttovenaars die van ruw aangeleverde teksten mooie, zoekmachine vriendelijke teksten kunnen maken.

Het enige wat je verder nog hoeft te doen is in gesprek met mij aangeven wat jij mooi vindt (of juist absoluut niet) zodat ik de website voor je kan maken die vertelt wie je bent en die de uitstraling heeft die bij jou en je werk past.

Je vindt het best leuk, een beetje aan je site sleutelen, maar ziet er best wel tegenop om te starten. Het is best wel lekker dat er al iets staat waar je mee verder kunt. Even dat duwtje in de rug om aan de slag te gaan. En daarnaast vind je het wel prettig als je ergens een hulplijn kunt inroepen als je niet weet wat de handigste weg is om verder te gaan. We starten met een gesprek waarin we kijken wat ik voor je klaar kan zetten en wat je zelf denkt te kunnen doen. Je staat er niet alleen voor want ook als je halverwege denkt “oeps, dit is toch lastiger dan ik dacht”, kun je altijd weer hulp inroepen. Ik geef je dan met tips weer een duwtje in de juiste richting.

Duwtje op weg

Helpende hand

Je vindt het leuk zo aan je website puzzelen en ondertussen heb je al best een leuke site staan. Maar af en toe zijn er dingen waar je niet uit komt of waar je bij twijfelt wat de beste oplossing is. Gewoon even met iemand sparren of iemand die even met je meekijkt. Maar ook als ervaren webbouwer kun je wel eens hebben dat er “iets’ op een pagina niet klopt en dat je er al uren naar hebt zitten kijken, maar je ‘ziet’ het niet. Dan is het ook lekker als je even een collega kunt vragen mee te kijken.
IK zet mijn jarenlange ervaring graag in om je verder te helpen. Dat kan een eenmalig meekijken zijn, maar we kunnen ook een afspraak maken voor een vragenstrippenkaart waarbij je tegen gereduceerd tarief wanneer nodig met je vragen bij mij terecht kunt.

Zelf doen, maar niet alleen. Dat is de basis van de WordPress website workshop aan de tafel. Allebei een laptop voor ons. Voor je komt heb je al een leidraad voor beeldmateriaal en teksten ontvangen en die heb je grotendeels klaar en mee. En dan gaan we samen aan de slag. Allebei achter onze eigen laptop. Ik zorg dat jouw huisstijlkleuren en typografie op de site komen en leer ondertussen hoe jij de teksten en plaatjes erin kunt zetten. En samen bepalen we de layout van de pagina’s. Aan het eind van de dag ga jij met een website onder je arm naar huis. En natuurlijk is er ook nazorg, want je kunt niet alles in 1 keer onthouden en er zijn altijd weer inzichten die nét wat later komen.

Samen aan tafel

En dan staat jouw website online en wat dan?

WordPress is een mooi systeem om websites mee te maken, maar als de website eenmaal online staat stopt het werk niet. WordPress heeft onderhoud nodig om goed te blijven werken en vooral ook om veilig te blijven. Bang dat als je het zelf gaat doen je website uit elkaar valt? Het is niet nodig om elke keer weer met angst en beven op de update knop te klikken. Ook dat kun je gewoon uitbesteden. Kijk maar eens bij mijn aanbod voor onderhoud.

Koffieafspraak maken?

Op zoek naar een webbouwer voor jouw website of een keer sparren hoe we kunnen samenwerken zodat je jouw klanten ook van een website kunt voorzien? Laten we dan eens aan tafel gaan zitten met een kop koffie en kijken wat ik voor jou of wij voor elkaar kunnen betekenen.

img 1212