Karin Bronwasser

studiosprankel 2582

Ik ben Karin, een blonde krullenbol met een passie voor webbouwen. Geboren in Vlaardingen en daarna voor mijn studie naar Wageningen waar ik afgestudeerde als Landbouwkundig ingenieur (Landschapsarchitectuur en Voorlichtingskunde), maar mijn weg gevonden in het maken van websites met WordPress en dat doe ik al meer dan 20 jaar. Dat heeft mij jaren geleden de titel WordPressoloog gegeven. Een titel die ik met veel plezier en trots draag.

Als kind al wilde ik alles het liefst zelf doen. Ik puzzelde graag en ik vind het nog steeds leuk om dingen uit te zoeken en daarmee de beste oplossing voor mijn klanten te vinden. Waar ik in het begin vond dat ik alles zelf zou moeten weten, maak ik de laatste jaren steeds vaker gebruik van de WordPress community, wetend dat daar mensen mensen zitten met een eigen expertise die aanvullend is op wat ik weet. Ik heb ook gemerkt dat ik mijn werk beter kan doen als ik mij kan focussen op waar ik goed in ben. Daarnaast ben ik dan weer een vraagbaak voor anderen die weer gebruik maken van mijn expertise. Geven en nemen: samen komen we verder.

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Tenslotte zijn de websites waar ik aan werk niet van mij maar van jou, mijn klant. Hij vertelt jouw verhaal, jouw passie en toont jouw werk. Mijn kennis en expertise zet ik graag in zodat jouw site je zichtbaar maakt online en de juiste klanten aantrekt.

Maar niet alleen directe klanten kunnen bij mij terecht. Ik werk graag samen met jou, grafisch vormgever, als je zelf geen websites bouwt, maar ze wel graag zou willen aanbieden, zodat je klant de hele huisstijl, inclusief website bij 1 partij heeft. Samen met hosting en technisch onderhoud kun je zo een compleet pakket leveren.
En als lid van de WordPress community ben ik een sparringpartner voor mede-WordPress-bouwers en kijk en denk ik graag met ze mee, wetend dat ik ook bij hen terecht kom als ik even wil sparren of er niet uit kom.

“Ik zit met een glimlach achter mijn scherm” liet een vormgever me onlangs weten. Ze ziet op mijn werkomgeving haar idee snel steeds meer vorm krijgen. En daar doe ik het voor.

Maar ik zit niet de hele dagen achter mijn computer (Hoewel het soms niet veel scheelt). Ik vind het ook heerlijk om buiten te wandelen en fietsen, alleen of met anderen in een goed gesprek. En ik vind het leuk om met mijn andere talenten aan de slag te zijn. Zo schilder ik graag, hou ik van muziek maken en luisteren en vind ik het heerlijk om te dansen. Als HSP-er vind ik het mooi om mensen te readen en healing. Een paar jaar terug heb ik de opleiding Intuitieve ontwikkeling afgerond bij Itaka. Dit talent maakt het ook makkelijk om mijn klanten snel te kunnen begrijpen.

Verder werk ik nauw samen met:

  • Erika Koster – K.I.P Label -> Vormgeving
  • Marian de Jong – Lekker Scherp -> tekst en SEO
  • Tom Beek – WordPress expert -> sparren, leeromgeving, pagebuilders
  • Ramon Fincken – ManagedWPHosting -> mijn PHP-koning
  • 8erw8 – Mijn Achterwacht Corine, Winy en Kitty
  • Diverse webexperts van Women on the Web

Meer informatie of met mij sparren? 

Neem contact op voor een afspraak, in het ‘echt’ of online.