WP Super Edit

Een andere plugin voor uitbreiding van Tiny MCE is WP Super Edit. Na het activeren van de plugin ga ik vol goede hoop naar de editor. Ik zie slechts een paar knoppen en ik moet heel wat slepen voordat mij duidelijk is hoe ik alle knoppen in beeld krijg. Bovendien sleep ik met tekst en zie ik niet direct welke buttons daarbij horen. Uiteindelijk is het resultaat hetzelfde als bij Tiny MCE Advanced. Maar het werkt een stuk minder prettig. Het was even zoeken naar de mogelijkheid om de knoppen te editen. Dit keer zit de mogelijkheid bij een extra tab bij de Plugins. Qua functies geen verschil (zo op het eerste oog) met de vorige plugin. Om in te stellen is de vorige (de Tiny MCE Advanced) prettiger. Voordeel van beide is wel dat het een uitbreiding is van de bestaande editor. Dit vind ik een groot voordeel tov Xinha4WP. Wat bovendien ook een erg grote plugin is, die veel ruimte inneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *