WordPress categorie alleen zichtbaar voor bepaalde leden

Voor een WordPress blog was ik op zoek naar een mogelijkheid om bepaalde berichtcategorieën af te schermen voor niet leden en andere categorieën alleen zichtbaar voor bepaalde leden. Ik vond de oplossing met de WordPress plugin Allow Categories. Ik kan hierin per categorie aangeven of de berichten wel of niet publiek zichtbaar zijn of anders welke gebruiker(s) berichten in een categorie mogen zien. Zo kun je dus berichten in een categorie alleen voor leden zichtbaar maken, en zelfs voor een selectie groepje leden.

3 reacties

 1. Hallo Karin,

  Hopelijk kun je me helpen.
  Voor een vereniging wil ik op mijn website een aantal pagina’s maken die alleen voor leden via een inlog schermpje zichtbaar zijn maken.
  Maar ik weet niet hoe ik dat moet maken.
  Kun je me hierin tips geven?

  Met vriendelijke groet, Frits

  • Je kunt dit met de plugin Members doen. Hiermee kun je pagina’s afschermen zodat alleen ingelogde gebruikers ze mogen zien. De leden geef je dan een inlog.

 2. Hallo Karin,

  Hopelijk kun je me helpen.
  Voor een vereniging wil ik op mijn website een aantal pagina’s maken die alleen voor leden via een inlog schermpje zichtbaar zijn maken.
  Maar ik weet niet hoe ik dat moet maken.
  Kun je me hierin tips geven?

  Met vriendelijke groet, Frits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *