WordPress automatic Upgrade geupgrade

In mijn vorige post schreef ik al over het upgraden van wordpress met de plugin. Na een kijkje op de website van de makers van de WordPress Automatic Upgrade Plugin (WPAU) merkte ik al gauw dat ik niet de enige zeer tevreden gebruiker van deze plugin was. Vele reacties daar op het ontbreken van een upgrade van WPAU zodat met de plugin geupgrade kon worden naar 2.7.1. Hoewel WordPress zelf de mogelijkheid nu biedt om automatisch te upgraden (waar ik nog steeds niet gelukkig mee ben, want het lukt vaak niet eens) biedt WPAU toch net iets meer. De roep om een upgrade was luid en duidelijk en de makers zijn aan het werk geslagen. Vandaag mijn weblog weer netjes via de plugin geupgrade naar de nieuwste versie. Werkt hier op de windowserver perfect. Een weblog op een unix server gaf meer problemen. Zegt niet veel over de plugin, maar meer over de server, die wel vaker problemen geeft. Tot WordPress zelf alle opties van WPAU heeft, zal ik deze plugin blijven gebruiken om te upgraden. Het maken van een backup, het plaatsen van de website in onderhoudsmodus, het deactiveen en weer activeren van de plugins.. het zijn allemaal onmisbare opties. Blij dat de plugin weer is bijgewerkt dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *