WordPress aan smf forum koppelen

Een opdrachtgever wil graag een intranet waar blogmogelijkheid is en waar ook een forum op staat. Is natuurlijk allemaal mogelijk, maar het mooist is natuurlijk dat dit alles onder één inlog kan gebeuren. Dus op zoek naar een plugin of andere mogelijkheid om wordpress aan SMF te koppelen. SMF is een forum wat ik ook gebruik voor de vraagbaak van het Ouderraad Netwerk en wat me zeer goed bevalt. Bovendien, ken ik er de weg al een beetje in, dus waarom mij verdiepen in nog een ander forumtool. Ik kom via google een plugin tegen die een brug (bridge) slaat tussen wordpress en smf en zelfs meer lijkt te doen dan ik zou willen. Zo kunnen post geplaatst in het forum ook zichtbaar gemaakt worden in wordpress. Belangrijk is dat de accounts volledig zijn geintegreerd, wijzig je je account in de een, dan wordt het in de ander automatisch aangepast. Het lijkt precies dat te zijn wat ik zoek: de wordpress smf bridge plugin.

Meer over de plugin

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *