WordPress 3.5 is uit

Hij werd eerst verwacht op 5 december, maar vandaag was het dan werkelijk de dag… de nieuwste versie van WordPress: 3.5 is uit. Altijd spannend om op de eerste sites te update uit te voeren. Tot nu toe verloopt het allemaal soepeltjes. Straks alle sites van mensen met een [intlink id=”808″ type=”page”]WordPress Onderhoud Abonnement[/intlink] doen. Ook daar verwacht ik na de eerste ervaringen geen problemen.

Nieuwsgierig wat er allemaal nieuw is in versie 3.5: Lees dan het artikel van WPspecialist over de update.
Vind je het zelf updaten eigenlijk best spannend en zou je het willen uitbesteden, neem dan[intlink id=”458″ type=”page”]contact[/intlink] op voor een [intlink id=”808″ type=”page”]WordPress Onderhoud Abonnement[/intlink] .

2 reacties

  1. Hallo,

    Ik ben met mijn reisblog http://www.robremmers.com net overgestapt naar WordPress 3.5. Wat mij opvalt is dat er flink is gesleuteld aan de wijze waarop Media – in mijn geval uitsluitend foto’s – worden toegevoegd. Ik heb alleen het volgende probleem: de volgorde van de foto’s gaan in WordPress 3.5 met de previous / next button op basis van alfabetische volgorde van de titel van de afbeelding terwijl ik de volgorde wil aanhouden zoals onder de tekst op betreffende site. Bij de vorige versie kon je een numerieke volgorde aangeven maar die kom ik bij 3.5 niet tegen. Enig idee hoe ik dit voor elkaar krijg? Alvast bedankt.

    Groet,
    Rob Remmers

    P.s. Als mijn vraag niet duidelijk is kun je het verschil zien op mijn website http://www.robremmers.com; tot en met December, Death Road, Bolivia komt de volgorde van previous / next overeen met de volgorde van de afbeeldingen onder de tekst, terwijl vanaf December, Rurrenabaque / Amazone, Bolivia de volgorde van previous / next op basis van de alfabetische titel van de afbeelding gaat (wat ik dus niet wil).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *