WordPress 3.4 is uit

WordPress ontwikkelt snel en vandaag is er alweer een nieuwe update uitgekomen. Versie 3.4 is vanaf nu te downloaden. Dankzij het harde werken van de Nederlandse WordPress Community hoefden we ook niet op de Nederlandse versie te wachten. Wat ik wel een applaus waard vind. Weet dat je er hard aan gewerkt hebben.

Belangrijke wijziging zit in het Theme-gedeelte. Sinds deze update is het mogelijk een nieuw theme uit te testen zonder dat de voorkant van de website voor de bezoeker verandert. Wat een uitkomst.  Een andere verbetering vind ik wel de aanpasbare headerafbeelding. Zeker in de workshops die ik geef zijn mensen zelf al aan de slag gegaan en lopen dan vast op de vaste afmetingen van de header. Daar is nu ook een oplossing voor.
En zo zijn er nog meer verbeteringen, toevoegen en/of veranderingen. Hiervoor verwijs ik graag naar artikelen die anderen hebben geschreven -> Zie hieronder.

Een nieuwe update betekent natuurlijk weer een backup maken van je hele website (in ieder geval je theme en je database) en de upgrade draaien. Eng of geen zin in, dan kun je dat natuurlijk altijd uit besteden. Ik bied in ieder geval een [intlink id=”808″ type=”page”]onderhoudsabonnement [/intlink]aan: Regelmatige backups van je database en de updates van WordPress en je plugins worden uitgevoerd… Geen omkijken naar dus.

Enkele websites over de update naar WordPress 3.4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *