Widgets en de iPad

Bij mijn [intlink id=”1167″ type=”post”]post over het plaatsen van berichten op je blog via de iPad App[/intlink], kwam een vraag naar boven over het slepen van je widgets op een iPhone of iPad. Dat kan namelijk niet, maar hoe doe je dat dan? Ik doe dit iet via een app, Marga gewoon in het dashboard van WordPress naar weergave – widgets. Daar zet ik in de  scherminstellingen de toegankelijkheidsmodus aan en klik in een widget op bewerken. Ik krijg dan het volgende beeld:

20120531-145711.jpg
Hier kan ik bepalen in welke sidebar een widget komt en op welke positie. In deze modus kan ik ook nieuwe widgets aan een sidebar toewijzen.

2 reacties

  1. Thanks! Toch ben ik bij dat ma.tt heeft aangegeven zich es flink op wordpress en het onderhoud via mobile te gaan storten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *