Twitter Tools update

Om mijn berichten te delen via Twitter maakte ik gebruik van de Twitter Tools plugin. Dat werkte prima. Per bericht gaf ik aan of ik het wel of niet naar Twitter wilde sturen en klaar. Nu was er echter pas een update en opeens krijg ik een melding dat Twitter Tools alleen werkt als ook de Social plugin is geïnstalleerd. Dat dus maar even uitproberen en de plugin geïnstalleerd. Maar dan ben je er niet. Je moet inloggen met Twitter om via twitter te kunnen publiceren en ook inloggen bij Facebook om bij Facebook te publiceren. Op zich geen punt, maar dan krijg je zo’n lijstje waar je toestemming voor moet geven…. De Social plugin is van MailChimp en die wil van alles van mij overnemen. Berichten namens mij posten, comments namens mij posten en weet ik wat nog meer. En je moet alles aanvinken, want anders werkt het niet. In ieder geval niet als je ook op je Facebook pagina wilt posten. Ietwat huiverig heb ik het toch allemaal ingesteld en wacht nu af. Ook op een aantal andere website gebruikte ik Twitter Tools en ik moet toch weten wat het allemaal doet voor ik het bij anderen kan installeren.

Nu hoop ik dus dat er de komende tijd geen rare berichten via mij gepost worden en ben ik natuurlijk benieuwd naar ervaringen van anderen. En eventueel… een goed alternatief 🙂

2 reacties

 1. Beste Karin,

  Een korte vraag, die je wellicht kunt/wilt beantwoorden. Ik heb mijn WordPress-pagina via de sharing settings aan mijn facebook-pagina verbonden. Toch verschijnen mijn blogs niet op Facebook.

  Weet jij wellicht wat er aan de hand is? Ik las je blogje over sociale plugins.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

  Helmut Boeijen

  • Hallo Helmut
   Ik zou het zo op het eerste gezicht niet weten. Welke plugin gebruik je er voor? Ik moet zeggen dat ik via die Social Plugin geen problemen heb met posten op Facebook nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *