Tiny MCE Advanced

Tiny MCE Advanced is de eerste editor-plugin die ik uitprobeer. Eenmaal geactiveerd kan ik de knoppenbalk samenstellen via een nieuwe tab Tiny MCE Advanced onder beheren. In totaal heb ik 3 balken tot mijn beschikking. De eerste twee balken zijn standaard in beeld en de derde kan ik tevoorschijn halen via een knop.  Hier besluit ik de knoppen voor tabellen neer te zetten. Deze gebruik ik niet zo veel en dat scheelt weer ruimte. De knop voor de NextGen plugin staat wel bij de mogelijkheden, de knop om een flash video in te voegen staat er niet tussen. Maar deze wordt wel netjes in beeld gebracht in de uiteindelijke knoppenbalk. Via drag ‘n drop kan ik de knoppenbalk helemaal naar eigen inzicht inrichten. Er is een knop voor full schreen, maar die krijg ik toch niet in beeld. Waarschijnlijk is deze voor een extra plugin die ik (nog) niet geinstalleerd heb. Ik vind dit een zeer gebruikersvriendelijke plugin. De knoppenbalk is snel zelf te maken en je ziet gelijk wat je doet. Een aanrader dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *