The CSS anthology

CSS anthology

Ik blader graag in boeken als ik dingen wil leren. Internet is leuk, maar leest toch anders dan met een boek op schoot. Omdat ik toch steeds meer van CSS wil weten en er meer mee wil gaan bouwen ben ik op zoek naar boeken gegaan over CSS. Eén van de boeken die ik tegenkwam is The CSS anthology, 101 essential tips, tricks and hacks. Via de webdesignlijst van Women on the Web was ik die titel ook al een paar keer tegengekomen. Ik heb hem dus besteld bij sitepoint en hij is binnen samen met een poster met de belangrijkste CSS. Ik vind het een boek dat je in huis moet hebben als je veel met CSS werkt. Er staan ontzettend veel tips in en ik heb er ondertussen ook al wat handigheidjes uitgehaald. Natuurlijk staat ook in dit boek niet alles. Is er wel een boek met ‘alles’? Een hoofdstuk wat ik al regelmatig geraadpleegd heb is ‘positioning and layout’, want daar loop ik vaak op vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *