Rich Text Widget en WordPress 3.3

Enige tijd geleden schreef ik over mijn zoektocht naar een [intlink id=”944″ type=”post”]tekstwidget met een wysiwyg editor[/intlink]. De plugin die ik toen het prettigst vond en die het beste werkte, was de Rich Text Widget van Julien Appert. Ik heb hem op een aantal website geïnstalleerd bij klanten die niet zo handig zijn met html. Maar toen kwam de nieuwste versie van WordPress uit, versie 3.3 Sonny. Helaas werkt die niet goed samen met de Rich Text Widget plugin. De plugin op zich is niet ‘broken’, maar veroorzaakt een probleem bij de Widgets. Je kunt de sidebars daar niet meer uitklappen en widgets toevoegen. De enige manier om met de widgets te werken is door de toegankelijkheidsmodus te activeren. Niet echt handig, want slepen van widgets is dan niet mogelijk. Verplaatsen gelukkig wel. Ik hoop dat de maker van deze plugin gauw met een nieuwe versie komt, die wel samenwerkt met de laatste versie van WordPress. Maar als iemand een oplossing weet in de vorm van een tijdelijke aanpassing in de plugin, dan hou ik mij aanbevolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *