Ondersteuning WordPress in te huren

WordPress is een zeer populair script voor weblogs en CMS.  Ik gebruik het veel voor websites die mensen zelf willen onderhouden. Het is snel te installeren en het maken van een eigen theme is een handigheid die ik ondertussen wel redelijk onder de knie heb. Binnen mijn netwerk weet men mij ondertussen wel te vinden en zo heb ik al veel opdrachten binnen om te ondersteunen bij een wordpresswebsite. Bij de een is dat echt installeren, theme maken en alles regelen. Bij de ander is het meer de ondersteunende activiteiten en doet de opdrachtgever het grootste deel zelf. IK vind het leuk werken. Door de vragen van de opdrachtgevers ga je steeds weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden, die je dan ook weer in andere websites kunt toepassen. Wel een dienst die ik duidelijk op mijn website moet gaan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *