Omzetten naar multisite: blijvende AUTH code waarschuwing

Een klant wilde graag een tweede WordPress website hebben en vroeg me wat het handigst was. We besloten zijn bestaande WordPress website om te zetten naar een multisite installatie volgens de stappen in de WordPress Codex: Create a Network. Na de stappen hier genoemd word je binnen WordPress vanzelf meegenomen in de vervolg stappen.

Na alle stappen gevolgd te hebben bleef ik met één foutmelding zitten. Ik moest namelijk wat security keys in de wp-config.php zetten. In de wp-config was een plek ingeruimd voor deze regels (dacht ik) dus zette ik netjes de code daar neer. Maar binnen WordPress bleef ik de melding houden dat ik deze regels moest neerzetten, net boven de laatste regel. Dus nog maar eens en dan op de juiste plek. Maar ik bleef het verzoek krijgen om de regels toe te voegen.
Natuurlijk bracht ook google hier weer een oplossing. Het blijkt dat er 2 sets zijn van 4 regels. Ik had de ene set op de plaats van de andere set gezet. Nieuwe regels toegevoegd en nu is de melding weg. Altijd weer handig om te weten.

Meer in deze draad in het WordPress support forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *