Multi level navigation plugin

Gisteren schreef ik over het uitklapmenu en dat ik daarvoor de multi-level-navigation plugin had gebruikt. Helaas was gisteren de css generator uit te lucht, maar vandaag was deze weer beschikbaar. Je kunt hier gebruik maken van een aantal standaards, waaronder een wordpress standaard, en verder ook aangeven dat je het menu geoptimaliseerd wilt hebben voor wordpress. Van een gekozen standaard kun je dan de kleuren ed aanpassen. Heel handig. Maar helaas is voor de gewone bezoeker alleen het horizontale dropdownmenu beschikbaar, terwijl ik juist geinteresseerd was in het verticale flyout menu. Dat is helaas alleen voor members. Gelukkig kun je ook per week member worden. Wat ik dus ook maar gedaan heb. Dit kost $4,99 en dit abonnement wordt automatisch elke week verlengd, tenzij je voor het verstrijken van die week opzegt. Dat opzeggen heb ik dan ook maar gelijk weer gedaan. Het aanpassen van de kleuren in de css lukt me prima zelf. Ook het aanpassen van de css voor het uitvouwen lukt wel, maar met hulpgrepen. Nu ben ik dus in het bezit van 3 css bestanden met de hoofdlijnen van de drie menu’s die worden aangeboden (horizontal dropout, vertical flyout en horizontal slider)

3 reacties

 1. Welke widget gebruik je voor rubrieken. Ik heb een hele mooie menu-widget gezien, maar helaas is die alleen voor Categorieën en posts. Deze is genaamd “Superslider”. Ik weet niet of je die ooit hebt gezien.

  Dat menuutje die je gebruikt voor rubrieken vind ik wel interessant. Kan je me vertellen welke dat is?

  Laat het me anders even weten via de mail.

 2. Ik heb de plugin gedownload, en de code in mijn header.php file gezet.
  Nu heb ik een grote blauwe balk in mijn navigatie, waarvan ik niet snap hoe ik deze moet aanpassen. Dit wordt namelijk nergens uitgelegd.
  Er staan paginas met subpaginas die ik er niet in wil hebben staan en ik weet niet hoe ik subpaginas aan mijn eigen pagina moet toevoegen..

  kunt u mij misschien helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *