Marktplaats plugin

Voor [intlink id=”622″ type=”post”]Het LeerLokaal[/intlink] ben ik op zoek gegaan naar een plugin om een soort marktplaats te maken; een pagina met vraag en aanbod. De opdrachtgever was zelf ook al op zoek gegaan en vond de Another WordPress Classified plugin, een plugin waarmee je kleine advertenties kunt zetten. Met wat vertaalwerk en wat mooier maken met de css is het een hele leuke vraag en aanbod pagina geworden. In de plugin zit ook een mogelijkheid om de betaling te regelen. Die is op deze website niet aangezet. De plugin maakt zelf de nodige pagina’s aan. Dat dat ook wel eens verkeerd kan gaan merkten we laatst toen opeens een hele serie pagina’s van de plugin opnieuw was aangemaakt en het hele menu vulden. De plugin is in werking te zien op de website van Het LeerLokaal.

5 reacties

 1. Hallo Karin,

  Ik heb “Another WordPress Classified plugin” ook geïnstalleerd in WordPress. Maar de vertaling vind ik een gigantisch karwei.
  Ben op zoek gegaan naar een Nederlands AWPCP.po bestand, maar heb het nog niet kunnen vinden. Kun jij mij misschien het Nederlandse AWPCP.po bestand toesturen. Daar zou ik je heel dankbaar voor zijn, want ik ben er al een heel lang mee bezig.
  Alvast bedankt.

  • Hoi Harry,

   Ik moet het bestand dan even zoeken, want het is ondertussen alweer een tijdje geleden. Ik heb eigenlijk geen idee of het po bestand wat ik nu online heb staan Nederlands is of mijn aangepaste versie. Ik zal het wel naar je mailen, moet je maar even vergelijken. Een andere optie die ik ook vaak gebruik, is de localization plugin.. Maar ik mail je mijn po bestand en dan moet je maar kijken of het NL is of toch Engels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *