iDEAL betalingen via Paytium

Afgelopen weekend WordCamp Nederland bijgewoond, een 3 daagse conferentie over WordPress.. De tweede lezingendag begon met een goede presentatie. Iets waar ik al naar op zoek was werd me zo voorgeschoteld: Makkelijke iDEAL betalingen op je WordPress website zonder poespas van WooCommerce of Gravity Forms EN terugkerende betalingen. Alles met een simpele plugin, namelijk Paytium van gelijknamige bedrijf Paytium van David de Boer. De plugin werkt naadloos samen met oa Mollie. Ik had al een aantal klanten die hier naar op zoek waren. Daar had ik steeds oplossingen gezocht met Gravity Forms, maar dat is toch af en toe met een mug op een olifant schieten. Zeker als het steeds om andere bedragen gaat, van bijvoorbeeld eenmalige Workshops. Een formulier is dan wel handig, maar na de workshop moet je toch weer voor een volgende workshop een nieuw formulier maken. En nu kun je dat in 1 keer regelen. Pagina met informatie over de Workshop en via Paytium plak je daar simpel een betaallink onder. Eventueel met een klein formuliertje van NAW gegevens. Ook de terugkerende betalingen vind ik handig. Daar ga ik binnenkort maar eens mee aan de slag. Ik heb een klant die dat nu via de bank regelt, maar wellicht is dit voor nieuwe klanten ook net zo handig. Tijd voor onderzoek dus. Maar nu al heel blij me deze oplossing.

Wil je ook graag een betalingsmogelijkheid aan je WordPress website? Neem dan contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *