html en vreemde tekens

Zelf maak ik op mijn weblog gebruik van de Tiny MCE advanced plugin. Moet ik ergens een kwardraat invullen, dan heb ik daar mijn knopje voor om superscript te maken. Maar er kwam een vraag binnen hoe je dat toch in WordPress en in de mail voor elkaar kon krijgen zonder dat knopje. Dat leverde even een zoektocht in google op, want daar is natuurlijk een ascii code voor, maar ik ken ze niet allemaal uit mijn hoofd. Dus bij deze twee lijsten. Eentje met de ascii codes en eentje met de html codes. Altijd handig.

Bij nadere bestudering van de knoppen in de knoppenbalk viel mijn oog ook op de knop met het Omega teken. Als je hierop klikt kun je symbolen invoeren, waaronder ook het kwardraat teken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *