Foto’s bewerken op de iPad

In [intlink id=”1167″ type=”post”]mijn vorige bericht[/intlink] schreef ik iets over het bijhouden van je WordPress blog op je iPad. Ik kon daarbij foto’s toevoegen direct genomen met de iPad, of al bestaand in de fotogallery. Wat ik echter miste was een manier om de foto een beetje bij te snijden, verkleinen enz. OP de webdesignersmailinglist van Women on the Web is een discussie gaande over het bijhouden van je blog op de iPad. Dat dat kan is te zien in mijn vorige blogpost, geschreven en verstuurd vanaf de iPad, inclusief de foto’s. Niet bewerkt en niet bijgesneden. Maar op de lijst kwam de volgende tip al binnen: PS Express, een app voor iPad en iPhone om foto’s te bewerken. Gratis.. gelijk gedownload en perfect. Ach, het is natuurlijk geen photoshop op je grote pc of mac – maar zeer handig.. Nog even en ik kan op vakantie… en bloggen maar. Nu nog één vraag te gaan… hoe hou je de NextGen gallery bij vanaf je iPad….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *