De nieuwe wordpress

Ik kon het niet laten, ik heb de beta versie van wordpress 2.7 gedownload en op mijn testweblog geinstalleerd. Ik ben nu al om. Alleen de binnenkomer op het dashboard is al zo geweldig. De website aan de voorkant ziet er natuurlijk hetzelfde uit, maar het hele gebeuren in het admin deel is zo logisch en overzichtelijk en qua vormgeving ook mooi. Ik hoop dat de echte versie snel uitkomt, hoewel ik net met een aantal websites ben doorgegaan naar versie 2.6.3. Je blijft wel bezig op die manier. Maar dit lijkt echt een ontzettende verbetering. Wellicht loop ik hier en daar nog tegen dingen aan die wat minder zijn, maar daarvoor staat hij ook op mijn testlog en niet op een ander. Ik ga er eens heerlijk mee spelen en wie ook wil spelen, gewoon de beta downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *