Custom field images

Al eerder was ik op zoek naar een plugin voor wordpress waarmee ik een plaatje van een post op een specifieke plek binnen de post wilde zetten. Toen kon ik alleen niets vinden ([intlink id=”337″ type=”post”]zie een eerder bericht[/intlink]). Voor een andere website had ik weer zoiets nodig. Ook hier moest het plaatje op een andere plek komen dan binnen wordpress makkelijk mogelijk was. Binnen de standaard opmaak heb je namelijk te maken met een indeling binnen de loop van de kop en dan de content van het plaatje. Een makkelijk te uploaden plaatje kun je wel makkelijk binnen de content zetten, maar buiten de content is lastig. Voor regiofoodvalley heb ik zelf wat code geschreven. Het werkt, maar voor de klant werkt het wat lastiger. Nu heb ik echter de Custom Field Images Plugin gevonden. In de code van de template file zet ik de code waar ik het plaatje wil hebben. De klant kan gewoon via de uploader het plaatje uploaden en daar bepalen of het plaatje in de post geplaatst moet worden of op de plek van de custom field. En dat werkt perfect. Voor Regiofoodvalley ga ik het ook nog instellen. Zal de klant blij mee zijn. Scheelt een hoop gedoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *