Carrington-blog theme

Op dit moment maak ik gebruik van het Carrington-blog theme. Het zag er wel strak uit en het leek me een degelijke basis om eens op verder te borduren. Maar in tegenstelling tot de andere themes en de themes die ik zelf maak is dit een heel pakket. Niet gewoon een bestand page.php waar je alles in vindt, nee een page.php waar een verwijzing naar iets anders staat, en als je verder gaat zoeken heb ik het gevoel dat ik overal wat tegenkom, maar gewoon één bestand wat je zelf wat kunt aanpassen, dat is er niet. Zo werkt nu bijvoorbeeld het commenten bij de pagina’s niet. Je moet gebruik maken van het commentformulier, zegt de foutmelding. Maar het theme mist in mijn ogen alle logica van de andere themes. Ik zou dus niet weten waar ik deze fout zou moeten oplossen. We gaan dus weer op zoek naar een ander theme, totdat ik de tijd heb om er ook ééntje voor mezelf te bouwen. Maar die tijd steek ik nu liever in de themes van mijn opdrachtgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *