Blije klanten, daar hou ik van

“Ik zit met een glimlach achter mijn scherm” stuurt een van mijn klanten mij. Samen zijn we bezig om de event website van de organisatie waar ze werkt helemaal te herzien. Zij is aangewezen het ontwerp te maken en ik doe de herbouw van de site in WordPress. Ze heeft zich goed uitgeleefd in het ontwerp, een fikse uitdaging en ik heb nu bijna alle pagina’s omgezet. WordPress heeft nu de mogelijkheid tot full site editing en dat werkt perfect met de pro versie van het Blocksy theme. Het is een organisch proces.. het ontwerp is nu vanaf het papier op de website gezet en nu werken we aan de effectjes.. de hovers op links en plaatjes. Voor haar ogen komt zo de site tot leven en ziet ze wat ze bedacht heeft nu in werking. Ontzettend leuk werken zo.. elke dag een stap verder.. elke feedback weer verwerken en samen maken we een hele nieuwe mooie website… love my work

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *