Binnenkort: Bronwasser Hosting

Al jaren ben ik zelf in volle tevredenheid klant bij Sohosted. Deze tevredenheid heeft zich uitgebreid naar veel van mijn klanten, die ik ook bij sohosted heb ondergebracht. Dat is ondertussen een hele lijst geworden. Tijd dus voor een volgende stap. Binnenkort ga ik de hosting van mijn klanten onderbrengen op een eigen server. Ik heb daarbij gelijk maar gekozen voor een server met een snellere harde schijf. In de loop van de tijd zullen al mijn bestaande klanten (ik hoop) ongemerkt verhuizen naar deze nieuwe omgeving. Nieuwe klanten komen gelijk op deze snellere server te staan. De server staat bij Sohosted en wordt ook door hen onderhouden. Een betrouwbare partner met een goede service. Ik kijk uit naar Bronwasser Hosting en deze kleine groei in mijn onderneming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *