Berichten van Admin niet als Admin gepubliceerd – bug

Op de website van school had ik het rare probleem dat ik wel een bericht als admin kon schrijven, maar dat de credits van het stukje dan kwamen op naam van de volgende in de Gebruikerslijst en in dat rijtje kwam de Admin niet voor. Ik had dit nog nooit meegemaakt en om plaatste een vraag op het forum van WordPress.  Ik bleek niet de enige met het probleem. Hiranthi had hetzelfde probleem en had ook de oplossing gevonden. Het tijdelijk wijzigen van de rol van het Admin account en weer terugzetten naar de beheerdersrol was de oplossing. Ik heb dit gedaan vanuit mijn andere account met de beheerdersrol. Maar wellicht dat in het overzicht de Admin aanvinken, boven de tabel kiezen voor Rol wijzigen naar Beheerder ook helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *