Admin bar en bewerk link verdwenen

De website waaraan ik werkte is klaar en kan online. Omdat er een oude website op de server stond is de WordPress website opgebouwd in een eigen directory. Gisteren de site verplaatst naar de root, door de index.php aan te passen en te verplaatsen en bij de instellingen aan te geven dat WordPress nog wel in de submap geinstalleerd staat, maar de website zelf via de root bezocht gaat worden. (voor WordPress in een eigen directorie zie: C0dex: Giving WordPress Its Own Directory) Na de website gecontroleerd te hebben, wat interne links naar de subdirectory aangepast te hebben, kon de site online.

Vanmorgen moest ik nog wat dingen aanpassen en ik merkte dat ik zowel de Bewerk link bij de berichten, als de adminbar boven de website opeens kwijt was. Alsof ik weer uitgelogd was. Via een kleine zoektocht in Google vond ik de volgende tip: Verwijder je Cookies in je browser. Er staat dan nog een cookie in je computer die de ingelogde status verbindt aan de website in de subdirectory. En inderdaad. Na het verwijderen van de cookies moest ik weer opnieuw inloggen, maar nu heb ik aan de voorkant weer mijn adminbar terug en ook de Bewerklink bij de berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *